Ontdek J/Boats

Hoe uw ideale dag op het water er ook uit ziet, er is een J die bij u past. Wij geloven dat high performance zeilen en goede cruising mogelijkheden elkaar niet uitsluiten. J/zeilers van rond de hele wereld gaan de uitdaging aan door shorthanded mee te doen aan offshore races, het winnen van zeer uiteenlopende en competitieve eenheidsklassen van wereldklasse en zoeken jet avontuur op met hun boten. Dus hoe uw ideale dag er ook uit ziet, er is een J die bij uw wensen past.

Zeilboten voor mensen die van zeilen houden

Goede Prestaties komen voort uit een romp met lage weerstand, efficiente kiel en roer finnen en een goede verhouding tussen waterverplaatsing en zeil oppervlakte. Stabiliteit komt voort uit een laag zwaartepunt, wat bereikt wordt door gebruikt te maken van gewichtsbesparend composiet constructie, custom engineerd masten en een 100% loden kiel. Het goede gedrag op zee komt voort uit een gebalanceerde rompvorm, een lange waterlijn, een smalle breedte op de waterlijn en voldoende volume in de boeg.

Ontdek J/Boats

U kunt meer van zeilen genieten, want wij hebben aan alle details gedacht.

J/Boats zijn bedoeld om te zeilen. De verschillen tussen 2 zeilboten zijn tegenwoordig veel groter dan de verschillen tussen bijvoorbeeld golf clubs, rackets, ski’s of auto’s. De uniek J Design formule resulteert in betere performance, stabiliteit en zeil comfort.

Ontdek J/Boats